Automatizează-ți vânzările

  • Optimizează procesele de vânzare;
  • Organizează task-urile echipei;
  • Monitorizează activitatea agenților.
Vreau un demo
Ionela Mandrescu

Trade Marketing la L’Oreal Romania

S-a creat o simbioză, încă de la începutul colaborării, între nevoile L’Oreal și know-how-ul EXE Software! esFields ne-a surprins, la momentul potrivit, în parcursul nostru spre succes. Testăm, învățam, explorăm noi strategii și ne bucurăm de rezultate!

Adrian Bratu

Director General la SNAM

Am ales EXE Software pentru că ne-au lăsat impresia unei echipe de încredere și, până în momentul de față, s-au comportat ca atare. Dacă vrei să obții mai mult control asupra proceselor companiei tale, ai nevoie de o soluție de software, care să susțină întreaga activitate și acesta este lucrul pe care esFields îl face pentru noi.

Ovidiu Vizante

Director general la Rail Cargo

Nu doar că am reușit să adunăm informații de la echipele noastre mult mai rapid, dar avem rapoarte și analize, care ne oferă un avantaj competitiv, prin creșterea vitezei de reacție și de a lua decizii. Sunt foarte mulțumit că am reușit să găsim o soluție, care să ne ajute să ne folosim mult mai bine resursele.

Gestionezi în mod direct relația cu clienții

Accesează documente despre comenzile și tranzacțiile încheiate cu fiecare client și află în timp real feedbackul acestora, direct la punctele de vânzare.

Eficientizezi activitatile echipelor din teren

esFields permite agenților de vânzări să își organizeze rutele și să prioritizeze sarcinile zilnice, pe baza unor criterii precum locația geografică sau urgența unei livrări.

Obții acces instant la activitatea din teren

Managerii pot vedea, în timp real, cum își îndeplinește fiecare agent de vânzări sarcinile și care sunt performanțele zilnice ale acestuia.

Elimini blocajele din lanțul de distribuție

Deoarece permite supravegherea stocurilor și tranzacțiilor în punctele de distribuție și vânzare, folosirea esFields elimină problemele ce pot apărea în lanțul de distribuție.

Gestionezi comenzile la fiecare punct de vânzare

Agenții din teren pot colecta informații exacte la fiecare punct de vânzare, folosind formulare customizabile și astfel, pot genera analize și rapoarte, pe baza datelor din tranzacții financiare.

Generezi rapoarte instant

Ai la îndemână rapoarte pentru activitatea echipelor, astfel încât să poți lua decizii rapide și de impact, bazate pe date exacte.

Management al rutelor

Prin funcția de GPS, utilizatorii pot planifica și gestiona rutele zilnice, pe care le au de parcurs, pentru a atinge toate punctele de vânzare și distribuție. De asemenea, managerii pot monitoriza traseele agenților de vânzări, pentru a supraveghea activitatea acestora.

Gamification

esFields permite realizarea de clasamente ale agenților de vânzări și recompensarea acestora, în funcție de performanțe. Astfel, agenții rămân motivați pentru a își atinge targetul de vânzări, iar managerii înțeleg eficiența fiecărui membru al echipei.

Colectare și raportarea datelor

Agenții din teren pot înregistra rapid, folosind formulare customizabile, informații de la fiecare punct de vânzare. Gestionarea și interpretarea datelor poate fi făcută cu ușurință, permițând ajustarea strategiei de vânzări pentru fiecare client, în funcție de variabile, precum volum de vânzări, produse preferate și locație.

Management de documente

esFields facilitează accesul reprezentanților de vânzări la documente, despre produse și clienți, informații legate de stocuri și prețuri. În plus, permite partajarea în timp real relevante între reprezentanții de vânzări din teren și manageri sau echipa aflată la sediul companiei.

Procesarea comenzilor

Cu ajutorul esFIelds, echipele de vânzări pot gestiona comenzile la fiecare punct de vânzare și pot raporta la sediu datele colectate din tranzacții financiare, precum facturi și contracte.

Despre posibilitatea de personalizare

Aplicația esFields poate fi personalizată pentru a răspunde nevoilor companiilor din zona de vânzări și distribuție. Află mai multe despre posibilitățile de customizare!

Construit în jurul experienței

esFields este un produs EXE Software.

  • 20 de ani de experiență;
  • peste 300 de proiecte implementate;
  • activi pe cinci continente;
  • parteneri Gold Microsoft.