Eficientizează-ți campaniile

  • Crește viteza echipei;
  • Monitorizează performanța companiei;
  • Elimină erorile umane.
Vreau un demo
Ionela Mandrescu

Trade Marketing la L’Oreal Romania

S-a creat o simbioză, încă de la începutul colaborării, între nevoile L’Oréal și know-how-ul EXE Software! esFields ne-a surprins la momentul potrivit în parcursul nostru spre succes. Testăm, învățam, explorăm noi strategii și ne bucurăm de rezultate!

Adrian Bratu

Director General la SNAM

Am ales EXE Software pentru că ne-au lăsat impresia unei echipe de încredere și, până în momentul de față, s-au comportat ca atare. Dacă vrei să obții mai mult control asupra proceselor companiei tale, ai nevoie de o soluție de software, care să susțină întreaga activitate și acesta este lucrul pe care esFields îl face pentru noi.

Ovidiu Vizante

Director general la Rail Cargo

Nu doar că am reușit să adunăm informații de la echipele noastre mult mai rapid, dar avem rapoarte și analize, care ne oferă un avantaj competitiv prin creșterea vitezei de reacție și de a lua decizii. Sunt foarte mulțumit că am reușit să găsim o soluție, care să ne ajute să ne folosim mult mai bine resursele.

Înregistrezi date direct de la clienți

Cu ajutorul esFIelds, poți înregistra feedbackul clienților tăi, direct la punctele de vânzare sau în urma unui studiu de piață, astfel încât să-ți bazezi deciziile de business pe date calitative și relevante.

Gestionezi strategia și campaniile de marketing

Prin analiza informațiilor colectate, poți aduce îmbunătățiri strategiei de marketing, în cel mai scurt timp. Astfel, poți planifica acțiuni targetate, pentru a te asigura că investești resurse financiare și de timp în acțiunile ce generează Return on Investment (ROI).

Îmbunătățești experiența clienților tăi

Deoarece ai constant acces la feedbackul clienților și poți ajusta activitățile departamentului în urma acestuia, vei putea îmbunătăți experiența lor de cumpărare și, în general, interacțiunea cu afacerea ta.

Integrezi cu ușurință procesele de marketing

esFields permite partajarea de informații relevante, inclusiv imagini sau documente, între agenții de pe teren și reprezentanții de marketing și vânzări, asigurând aceleași nivel de informare a întregii echipe și integrarea tuturor proceselor.

Asiguri comunicarea eficientă între echipe

Aplicația esFields permite comunicarea între echipele din teren și cele aflate în back office, inclusiv distribuirea de imagini și documente, pentru ca informațiile să fie transmise, în timp real.

Generezi rapoarte instant

Ai la îndemână rapoarte pentru activitatea echipelor, astfel încât să poți lua decizii rapide și de impact, bazate pe date exacte.

Colectare de date calitative, online și offline

Utilizatorii pot înregistra cu ușurință informațiile de la clienți, în punctele de vânzare sau în cadrul unor studii de piață, cu ajutorul formularelor customizabile, colectând date calitative pentru analize relevante.

Rapoarte ușor de construit și analizat

Datele sunt analizate și raportate prin integrarea cu PowerBI, astfel încât factorii decizionali pot trahe concluzii și acționa pe baza unor informații exacte.

Funcția de chat

Cu ajutorul funcției de chat, esFields asigură o bună comunicare intre echipele din front și back office, facilitând interacțiunea și transferul de informații.

Gamification

esFields permite realizarea de clasamente ale agenților de vânzări și recompensarea acestora, în funcție de performanțe. Astfel, agenții rămân motivați pentru a își atinge targetul de vânzări, iar managerii înțeleg eficiența fiecărui membru al echipei.

Despre posibilitatea de personalizare

Aplicația esFields poate fi personalizată pentru a răspunde nevoilor agențiilor și departamentelor de marketing. Află mai multe despre posibilitățile de customizare!

Module adaptate businessului tău

Funcțiile și modul în care esFields ajută activitatea afacerii tale este 100% adaptat modului de lucru actual, astfel încât integrarea soluției să fie una rapida și ușoară.

Construit în jurul experienței

esFields este un produs EXE Software.

  • 20 de ani de experiență;
  • peste 300 de proiecte implementate;
  • activi pe cinci continente;
  • parteneri Gold Microsoft.