Ei folosesc esFields

Expertiza noastr─â pe toate sectoarele de activitate este sus┼úinut─â de num─ârul considerabil de clien┼úi, de toate dimensiunile, care au ales s─â-┼či dezvolte afacerile ├«mpreun─â cu noi:

 • Peste 20 de ani de activitate ├«n Rom├ónia;
 • Eficientizeaz─â prin esFields patru divizii de lucru;
 • Procentul de acurate╚Ťe a datelor de pe teren atinge 98%.

Cu un istoric de peste 100 de ani, LÔÇÖOr├ęal este lider mondial pe pia╚Ťa produselor de frumuse╚Ťe. Prezent─â de peste 20 de ani pe pia╚Ťa din Rom├ónia, compania folose╚Öte esFields pentru a eficientiza activitatea celor patru divizii de lucru, iar rapoartele generate de aplica╚Ťie sunt folosite ├«n toate zonele de business: marketing ╚Öi v├ónz─âri – pentru a corela datele din teren cu situa╚Ťia v├ónz─ârilor, training ÔÇô prin evaluarea activit─â╚Ťii angaja╚Ťilor ╚Öi accounting ÔÇô prin monitorizarea v├ónz─ârilor ├«n timp real.

Mul╚Ťumit─â implement─ârii esFields, LÔÇÖOr├ęal atinge procentul de 98%, ├«n ceea ce prive╚Öte acurate╚Ťea datelor din teren.

 • Companie de top din domeniul s─âu;
 • Prin esFields elimin─â erorile umane ale raport─ârii din teren;
 • Faciliteaz─â sarcinile de management ╚Öi alocarea resurselor.

RailCargo este unul dintre liderii de pia╚Ť─â ├«n transportul feroviar de marf─â din Romania. ├Än aceast─â industrie, colectarea ╚Öi completarea datelor ├«n foilor de parcurs, ├«n cel mai scurt timp, este esen╚Ťial─â. Cu ajutorul esFields, compania a reu╚Öit s─â eficientizeze aceste opera╚Ťiuni, elimin├ónd erorile umane ╚Öi documentele ├«n format fizic.

Prin personalizări specifice, esFields facilitează nu doar activitatea mecanicilor de tren, ci și sarcinile de management care au loc la sediul central și alocarea resurselor.

 • Companie de top;
 • Grupul s─âu este prezent ├«n 10 ╚Ť─âri europene;
 • Prin esFields a crescut acoperirea opera╚Ťiunilor din teren cu 15%.

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii produc─âtoare de ├«nghe╚Ťat─â din Rom├ónia. ├Än anul 2016, aceasta devenea parte din grupul Food Union Group, care este prezent ├«n 10 ╚Ť─âri europene.

Odat─â cu implementarea esFields, Alpin 57 Lux reu╚Öe╚Öte colectarea cu succes a datelor din comer╚Ťul modern, pentru ob╚Ťinerea unei viziuni de ansamblu asupra produselor comercializate ╚Öi a magazinelor ├«n care acestea sunt prezente. Av├ónd un algoritm simplu de utilizare, aplica╚Ťia e bine primit─â de c─âtre to╚Ťi utilizatorii ÔÇô agen╚Ťi din teren ╚Öi manageri de echip─â.

 • Cea mai mare societate tematic─â din Rom├ónia;
 • Activeaz─â ├«n cinci zone de explorare ╚Öi peste 30 de zone de exploatare;
 • Prin esFields automatizeaz─â informa╚Ťiile din fiecare punct de lucru.

Societatea Na╚Ťional─â a Apelor Minerale (SNAM) este din domeniul cercet─ârii, explor─ârii ╚Öi exploat─ârii resurselor naturale de ap─â mineral─â din Rom├ónia, fiind cea mai mare societate de extrac╚Ťie ╚Öi livrare a apei minerale pentru ├«mbuteliere din ╚Ťar─â.

Compania activeaz─â ├«n cinci zone de explorare ╚Öi peste 30 de zone de exploatare, iar fiecare punct de extrac╚Ťie ╚Öi distribu╚Ťie presupune gestionarea unor volume mari de informa╚Ťii. Ini╚Ťial, colectarea ╚Öi raportarea datelor era f─âcut─â manual, ├«ns─â procesul era greoi ╚Öi ├«nregistra deseori erori. Astfel, solu╚Ťia aleas─â este implementarea esFields, software cu ajutorul c─âruia sunt rezolvate aceste probleme, eficientiz├ónd astfel ├«ntreaga activitate a companiei.

 • Companie interna╚Ťional─â ├«n transport de m─ârfuri;
 • Prin esFields automatizeaz─â procesele interne;
 • Implement├ónd solu╚Ťia noastr─â, eficientizeaz─â colectarea datelor.

Vest Trans Rail este o companie specializat─â ├«n transportul de m─ârfuri, asigur├ónd at├ót transport local, c├ót ╚Öi interna╚Ťional, prin colaborarea cu operatori din ├«ntreaga Europ─â.

Cu ajutorul esFields, sunt automatizare procesele interne, de la colectarea și raportarea datelor în foile de parcurs, până la managementul resursei umane și a sarcinilor zilnice.

 • Agen╚Ťie de publicitate;
 • Personalizarea esFields companie a durat doar c├óteva s─âpt─âm├óni;
 • Solu╚Ťia a eficientizat activitatea din teren a trei divizii opera╚Ťionale.

Mercury 360 este o agen╚Ťie de publicitate, care ofer─â solu╚Ťii integrate de comunicare pentru companii din industrii precum Fast Mover Consumer Goods (FMCG), bunuri durabile sau servicii financiare.

Implementarea esFields a venit ca urmare a nevoii de eficientizare a procesului de management al datelor, precum colectarea de informa╚Ťii din teren ╚Öi raportare ╚Öi a fost finalizat─â ├«n decurs de numai c├óteva s─âpt─âm├óni, timp ├«n care a avut loc personalizarea aplica╚Ťiei pentru a r─âspunde nevoilor specifice ale Mercury 360.